Definitief GEEN zomertraining dit jaar

WebmasterGeen categorie

Gezien de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus en na overleg met ijsbaan De Meent is besloten om tot nader bericht de ijsmachines niet op te starten. Dit betekent helaas dat er dit jaar geen zomerseizoen voor de Flames wordt georganiseerd. We weten dat dit naast alle andere beperkingen voor velen een extra teleurstelling is, maar vragen toch om begrip voor dit moeilijke besluit.
We gaan er vooralsnog wel van uit dat we in september met de trainingen voor het nieuwe seizoen kunnen aanvangen en wensen iedereen desondanks alvast een fijne, Corona-vrije en vooral gezonde zomer toe.

Voor vragen neem dan contact op met de technische commissie of het bestuur.

Teamindeling Seizoen 2020-2021

LedenadministratieAlcmaria Flames, Junioren, Nieuws, Senioren, U-08, U-10, U-12, U-14, U-16, U-19

De TC heeft een voorlopige teamindeling gemaakt voor seizoen 2020-2021. Deze indeling dient ook als basis voor de zomertraining, dus spelers worden tijdens de zomertraining ingedeeld in het team hieronder.
Let wel het is een voorlopige indeling. De definitieve indeling zullen we pas in september bekend maken, omdat deze afhankelijk is van onder andere de dispensaties die toegekend worden.

Read More

Trainingen donderdag 12 en vrijdag 13 maart afgelast. Competitie beëindigd.

VoorzitterGeen categorie

Wat er misschien al aan zat te komen werd vandaag werkelijkheid. IJshockey Nederland besloot vandaag om alle competities met onmiddellijke ingang stil te leggen waardoor een abrupt einde komt aan het ijshockey seizoen 2019 / 2020.
Daarnaast heeft de Technische Commissie en het bestuur besloten om de trainingen van donderdag 12 maart en vrijdag 13 maart te schrappen. Uiterlijk dinsdag 17 maart zullen wij laten weten of en zo ja wanneer de trainingen worden hervat.

Met sportieve groet,

Bestuur en Technische Commissie

Eerste sportieve mijlpaal Alcmaria Flames

PublicRelationsAlcmaria Flames, Nieuws, Publicaties, Senioren

Een van de vele Face-Offs

Het was een mooie climax afgelopen zondag. Alcmaria Flames moest winnen om de titel te behalen en dan ook nog eens van Blue Mountain Cougars, de aartsrivaal uit Hoorn. Na een 6-4 zege was het feest in De Meent en promoveert de hoofdmacht naar de derde divisie.
Read More

Het Coronavirus en Alcmaria Flames

PublicRelationsAlcmaria Flames, Nieuws, Publicaties

Beste leden, trainers en ouders/verzorgers,

Inmiddels zijn ook in Nederland de eerste Corona-patiënten aangetroffen. Hoewel we natuurlijk hopen dat het bij een beperkt aantal zieken blijft, kunnen we niet uitsluiten dat ook de Flames direct met het virus te maken krijgen. In goed overleg met NIJB hebben we afgesproken hoe we handelen als dit zich voordoet.Read More