Geen ijs in Juli & Augustus

WebmasterAlcmaria Flames, Junioren, Senioren

In overleg met de Meent hebben de technische commissie en het bestuur van Alcmaria Flames besloten geen ijs af zullen nemen in de periode van 1 juli t/m 31 augustus. Te veel spelers die in deze periode het ijs op willen hebben zich reeds ingeschreven voor een ijshockey-kamp elders en van de overige leden is het meerendeel in deze periode met vakantie.Read More

Ron Berteling stopt als hoofdtrainer van de Flames

WebmasterAlcmaria Flames, Nieuws

Eerder dan verwacht is het nieuws naar buiten gekomen, aangaande het vertrek van Ron als hoofdtrainer van onze club. Ron heeft aangegeven aan een nieuwe uitdaging toe te zijn en heeft de Technische Commissie in maart hiervan op de hoogte gebracht. Natuurlijk vinden we het heel jammer dat Ron onze club verlaat en daarnaast is het (door Corona) een heel abrupt einde geworden. Wij zijn natuurlijk heel trots en dankbaar dat Ron 4 jaar lang onze hoofdtrainer is geweest. Namens de club willen we Ron dan ook bedanken voor wat hij voor ons betekent heeft. Niet alleen als trainer, maar zeker ook als mens. Zodra we het ijs weer op mogen, zullen wij dan ook zorgdragen dat Ron een passend afscheid krijgt.Read More

Definitief GEEN zomertraining dit jaar

WebmasterGeen categorie

Gezien de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus en na overleg met ijsbaan De Meent is besloten om tot nader bericht de ijsmachines niet op te starten. Dit betekent helaas dat er dit jaar geen zomerseizoen voor de Flames wordt georganiseerd. We weten dat dit naast alle andere beperkingen voor velen een extra teleurstelling is, maar vragen toch om begrip voor dit moeilijke besluit.
We gaan er vooralsnog wel van uit dat we in september met de trainingen voor het nieuwe seizoen kunnen aanvangen en wensen iedereen desondanks alvast een fijne, Corona-vrije en vooral gezonde zomer toe.

Voor vragen neem dan contact op met de technische commissie of het bestuur.

Teamindeling Seizoen 2020-2021

LedenadministratieAlcmaria Flames, Junioren, Nieuws, Senioren, U-08, U-10, U-12, U-14, U-16, U-19

De TC heeft een voorlopige teamindeling gemaakt voor seizoen 2020-2021. Deze indeling dient ook als basis voor de zomertraining, dus spelers worden tijdens de zomertraining ingedeeld in het team hieronder.
Let wel het is een voorlopige indeling. De definitieve indeling zullen we pas in september bekend maken, omdat deze afhankelijk is van onder andere de dispensaties die toegekend worden.

Read More