Uitnodiging ALV 2024

SecretarisAlcmaria Flames, Nieuws

Op Maandag 25 Maart 2024 wordt de Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden. We starten om 20.00 uur in de Meent.
Jouw input is belangrijk. Daarom vragen we jou ter voorbereiding op deze ALV om eventuele vragen schriftelijk door te sturen naar secretaris@alcmariaflames.nl. De antwoorden van deze vragen wordt als punt in onze agenda meegenomen. De agendapunten wordt later aan u gedeeld.
Wij hopen dat deze Algemene Ledenvergadering de basis vormen voor een leuke, interactieve en zinvolle discussie over alles wat ons binnen Alcmaria Flames zo bezighoudt.

De notulen van de ALV van 17 April 2023 zijn hier te vinden.

Felien van der Sluis doet mee aan de Youth Olympic Games 2024

PublicRelationsAlcmaria Flames, Dames, Junioren, Nieuws, Publicaties, Special SkillsLeave a Comment

SINT PANCRAS – De 15-jarige Felien van der Sluis uit Sint Pancras zal Nederland vertegenwoordigen op de Youth Olympic Games 2024 in Gangwon, Zuid-Korea.

Het internationale evenement, dat plaatsvindt van 19 januari tot 1 februari, brengt jonge atleten van over de hele wereld samen om deel te nemen aan diverse sportdisciplines.Read More

Eva Bout ijshockeyt op Jeugd Olympische Winterspelen

PublicRelationsAlcmaria Flames, Dames, Junioren, Nieuws, Publicaties, Special Skills, U-15Leave a Comment

Een jaar of zes geleden ging de toen 9-jarige Eva Bout uit Purmerend met ‘een big smile van oor tot oor’ het ijs op en er is er nooit meer vanaf gegaan. Met de heftige beelden in gedachten van de ijshockeytaferelen die wel eens langskomen op tv, denk je daarbij niet echt aan meisjes van 15 jaar die over het ijs vliegen achter de puck aan. Maar Eva is een gepassioneerd speler, en een goede! Op 15 januari vliegt ze met zo’n dertig andere Nederlandse talenten naar Korea om deel te nemen aan de Jeugd Olympische Winterspelen van 19 januari tot en met 1 februari, waar de beste wintersporters van de wereld van 14 tot 18 jaar oud de strijd met elkaar aan gaan.Read More