Video’s van de Flames

Marc Bechtholdt, een van de ouders van U-12, is erg actief met het maken van video’s van de U-12. Hij heeft al meerdere video’s gemaakt.
Kijk eens naar zijn video’s die hij reeds heeft gemaakt. Je kunt ze hier vinden.

Foto’s van de Senioren wedstrijd tegen de Hockey Dads

Op zondag 2 december 2018 hebben de Senioren uit een wedstrijd gespeeld tegen de Hockey Dads uit Amsterdam. Tijdens deze wedstrijd zijn foto’s gemaakt.
Hieronder staan alle gemaakte foto’s. Een speciaal bedankje aan Ellen voor het maken van de foto’s.
Read More

Diverse competieberichten

Doordat er reeds vele wedstrijden zijn gespeeld in de diverse competities, is nu eindelijk duidelijkheid gekomen over de rest van de competitie.

Onze U-14 gaat spelen in de Eerste Divisie. Zij zullen gaan spelen tegen: Eindhoven Kemphanen U14, Nijmegen Devils U14, Tilburg Trappers U14, Zoetermeer Panters U14, UNIS Flyers Heerenveen U14, IJCCL Capitals Leeuwarden U14 & GIJS Groningen U14.

Onze U-12 gaat ook in de Eerste Divisie spelen. Zij zullen als tegenstanders hebben: Red Eagles ‘s-Hertogenbosch U12 , Zoetermeer Panters U12, Eindhoven Kemphanen U12, UNIS Flyers Heerenveen U12, IJCCL Capitals Leeuwarden U12, GIJS Groningen U12 & Leiden Lions U12

Vanaf vandaag is het wedstrijdschema voor zowel de U-12 als de U-14 bekend.

En als laatste gaan onze Aspiranten niet een enkele competitie doen in hun divisie, maar spelen ze een dubbele competitie. Dit schema is reeds gepubliceerd.

U-14 Wit wint wedstrijd tegen Heerenveen reglementair

De gespeelde wedstrijd in Heerenveen tegen Heerenveen U-14 hebben onze jongens gewonnen met 5-0 i.p.v. een gelijkspel. Dit komt omdat Heerenveen een speler op heeft gesteld die volgens de regels van de N.IJ.B. niet speel gerechtigd was. Deze speler was niet speelgerechtigd omdat hij in een andere wedstrijd in een andere divisie een Match Penalty had gekregen de week er voor.

Als je een Match Penalty krijgt mag je geen enkele wedstrijd spelen in welke divisie dan ook TOT DAT je deze wedstrijden hebt uitgezeten in die bepaalde divisie.

Flames U-12 spelen tegen Capitals U-12

Op zondag 14 oktober speelden de U-12 tegen de Leeuwarden Capitial U-12. Alhoewel dit een vriendschappelijke wedstrijd was, werd er gestreden alsof het de laatste wedstrijd was in een best-of-seven-serie om het landskampioenschap. Het was een gelijk opgaande strijd waarbij dan weer de Flames voorstonden en dan weer de Capitals. Uiteindelijk kwamen de Flames als winnaars uit de bus. Dit werd natuurlijk groots gevierd door spelers, begeleiding en ouders.

Read More