Documenten

Hier vind je alle documenten die belangrijk zijn voor de vereniging.

Huishoudelijk Reglement Hierin staat beschreven wat we allemaal van elkaar verwachten en hoe bepaalde procedures zijn beschreven zoals het aanmelden en opzeggen bij de vereniging.

Het betreft een concept versie van het huishoudelijk reglement. Op de ALV van 27 september 2017 zal deze worden vastgesteld.

Gedragsregels Hoe dienen spelers, begeleiders, toeschouwers, bestuurders en officials zich te gedragen
Aannamebeleid Vrijwilligers Hierin beschrijven we de omgang met vrijwilligers
Vertrouwencontactpersoon Hoe gaat Alcmaria Flames om met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag

 

Officiële spelregels

Nederlands
IIHF Spelregelboek 2014-2018 Het nederlandstalige spelregelboek. Hierin staan alle regels beschreven die gelden voor een ijsbaan, spelers en het spelletje ijshockey.
IIHF Caseboek 2014-2018 Het nederlandstalige caseboek. Hierin staat de interpretatie van vele spelregels en voorbeelden van deze uitleg.
Bench Official Handleiding Een document dat voor vele bench officials een hele fijne leidraad is om hoe alles moet voor deze bench official. Denk hierbij o.a. aan het invullen van de wedstrijdsheet.
Engelstalig
IIHF Rulebook 2014-2018 Het engelstalige spelregelboek. Hierin staan alle regels beschreven die gelden voor een ijsbaan, spelers en het spelletje ijshockey.
IIHF Casebook 2014-2018 Het engelstalige caseboek. Hierin staat de interpretatie van vele spelregels en voorbeelden van deze uitleg.