Documenten van de Alcmaria Flames

Hier vind je alle documenten die belangrijk zijn voor de vereniging.

Huishoudelijk Reglement Hierin staat beschreven wat we allemaal van elkaar verwachten en hoe bepaalde procedures zijn beschreven zoals het aanmelden en opzeggen bij de vereniging.

Het huishoudelijk reglement is vastgesteld op de ALV van 27 september 2017.

Gedragsregels Hoe dienen spelers, begeleiders, toeschouwers, bestuurders en officials zich te gedragen
Aannamebeleid Vrijwilligers Hierin beschrijven we de omgang met vrijwilligers
Vertrouwencontactpersoon Hoe gaat Alcmaria Flames om met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag
Privacyverklaring In deze privacyverklaring wordt beschreven hoe Alcmaria Flames omgaat met persoonsgegevens
Inschrijfformulier Lid worden van Alcmaria Flames kan via het online formulier of door dit formulier in te vullen en in te leveren

Officiële spelregels

Nederlands
IIHF Spelregelboek 2018-2022 Het nederlandstalige spelregelboek. Hierin staan alle regels beschreven die gelden voor een ijsbaan, spelers en het spelletje ijshockey.
Gewijzigde regels voor 2018-2022 Onlangs is het spelregelboek 2018-2022 gepubliceerd. Hierin zijn de veranderingen opgenomen waartoe de leden van de IIHF bijna een jaar geleden hebben besloten. Het nieuwe Nederlandstalige spelregelboek zal medio augustus verschijnen.
Bench Official Handleiding Een document dat voor vele bench officials een hele fijne leidraad is om hoe alles moet voor deze bench official. Denk hierbij o.a. aan het invullen van de wedstrijdsheet (Versie September 2019).
Verkorte handleiding invullen wedstrijdformulier In deze handleiding wordt in het kort uitgelegd hoe het wedstrijdformulier ingevuld moet worden. Bedenk wel dat niet alle regels voor het goed invullen van het wedstrijdformulier in deze verkorte handleiding zijn opgenomen. Raadpleeg daarvoor de Handleiding Bench Officials. (Versie September 2019).
Overzicht Penalties & Tijden In de Bench Official Handleiding (welke in 2016 is geschreven) staat een verouderder tabel met betrekking tot de straffen. Deze tabel is de vernieuwde versie hiervan met de nieuwe tijden voor elke straf.
Engelstalig
IIHF Rulebook 2018-2022 Het engelstalige spelregelboek. Hierin staan alle regels beschreven die gelden voor een ijsbaan, spelers en het spelletje ijshockey.

Handige documenten

Wedstrijdformulier Je kunt dit formulier gebruiken als de wedstrijdblock er niet is of als deze op is. Na afloop van de wedstrijd moet je dan wel twee kopietjes maken van deze wedstrijdsheet. Één voor het uitspelende team en één voor het thuis spelende team.
Kladwedstrijdformulier Het kan handig zijn om naast het officiële wedstrijdformulier een kladwedstrijdformulier in te vullen.
U-08 & U-10 Toernooiformulier De U-08 & U-10 hebben een speciaal formulier voor als er een toernooitje wordt gespeeld met 3 teams.
U-08 & U-10 Wedstrijdformulier De U-08 & U-10 hebben een aangepast wedstrijdformulier.