Hier kunt u alle informatie vinden over het U-11 team.


De U-11 zijn de spelertjes tussen 9 en 11 jaar. In het algemeen zullen de kinderen in dit team spelen t/m 10 jaar, daarna stromen ze door naar de U-13.

 

Opzet toernooitjes U-9 en U-11.
Bij welpen en mini’s worden toernooitjes gespeeld waaraan drie clubs deelnemen. Tijdens deze toernooitjes worden bij zowel welpen als mini’s zes wedstrijdjes van 15 minuten doorlopende tijd gespeeld.

Voor de U-9 en de U-11 zijn er aangepaste spelregels en het speelveld is anders ingedeeld, je kan het een en ander lezen op deze reglementen website van de IJshockey Nederland onder het kopje Bijlage bij het Sportreglement.

De belangrijkste afwijkingen ten opzichte van de oudere jeugd is het verbod op bodychecken en het geven van een slapshot, ook spelen de kinderen de wedstrijden maar op 2/3 van het ijs en 15 minuten vuile speeltijd waarbij elke 1.5 minuut iedereen verplicht wordt gewisseld.

De nadruk bij de U-10 ligt op het plezier in het spel en een eerlijke verdeling van de speeltijd tijdens de wedstrijden. Dit bevorderd de individuele spelerskwaliteiten en het samenspelen binnen een team. En als team kan je winnen!


Spelers

Naam Naam
Ricardo Dreyer Fernandez (G)
Yuri Strategier
Keïra Koning
Naud Hageman
Mats Puite
Domenico Manna
Joris Drazdovas
Lennon Walters
Aidan van Dorsten
Tamir Elshouly
Filip Sarkisian
Bertie Shaw
Pepijn de Weerdt
Mats Hirschfeld
Felix Larsson
Timmy Lilly

Teamleiding

Trainers : Paul Vincent
Teamleiders :

We kunnen nog versterking gebruiken bij de U-11!


Voor trainingstijden zie hier.

 

Heb je over bovenstaande nog vragen dan kun je deze stellen via: info@alcmariaflames.nl

Aanmelden?

Weet je na het lezen van al deze informatie nu al zeker dat je op ijshockey wilt, meld je dan direct aan via onderstaande knop!

Aanmelden