Wil jij doortrainen in de zomer? Meldt je dan aan voor het Zomerijs !

  • Zomerijs is er voor iedereen.
  • Zowel leden als niet-leden kunnen meedoen.
  • Plezier maken staat voorop.
Aanmelden

Belangrijke Mededeling van het Bestuur !!

Beste ijshockeyers,

Gezien de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus en in navolging op het bericht van het afgelasten van de competities seizoen 2019-2020 adviseert IJshockey Nederland de clubs streng om ook de trainingen per direct
- in elk geval tot en met 31 maart 2020 -  af te gelasten.

Daarnaast hebben we ook contact gehad met medisch specialisten en ook zij adviseren trainingen per direct tot en met 31 maart te stoppen. We kunnen dan ook niet anders dan hier gevolg aan te geven. Dit betekent dat alle trainingen van het reguliere seizoen per direct zijn beëindigd. Het is uitermate jammer maar deze beslissing is onvermijdelijk.

We zullen de komende twee weken bezien of en hoe we na 31 maart invulling kunnen geven aan de trainingen in het zomerseizoen. Voor vragen neem dan contact op met de technische commissie of het bestuur.

Met sportieve groet,
Bestuur en Technische Commissie Alcmaria Flames

Mededelingen

Alcmaria Flames Senioren 1 Kampioen

Het vierde divisie team (Senioren 1) is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Het Noord-Hollands Dagblad heeft er een mooi stuk aan gewijd.

Image

 

Lees hier meer !!

Flames Kalender

[my_calendar_upcoming template="abcd206b575b82d604522ca7bf01021f" before="0" after="5" skip="0" show_today="yes" type="event" order="asc"]

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en dan krijg je hem vanzelf in je mailbox.
Laatste Nieuwsbrief is van 11 maart 2020