Gevolgen van de Lock Down voor de komende 3 weken

PublicRelationsAlcmaria Flames, Covid-19, Nieuws, Publicaties

Zag het er begin november nog naar uit dat we dit keer een normaal ijshockeyjaar tegemoet gingen, vanaf vandaag is het sporten na 17:00 uur al niet meer toegestaan de komende 3 weken. Vanuit het bestuur kijken we in ieder geval tot nu terug op de mooie wedstrijden van de afgelopen tijd, de progressie die de teams hebben doorgemaakt en de positieve reacties over het spel van de Flames van niet alleen de ijshockeybond, maar ook van andere clubs. Laten we hopen dat we snel weer de draad volledig kunnen oppakken. Helaas zijn alle wedstrijden in deze periode allen geannuleerd. Met de Meent en onze trainers hebben we voor de komende 3 weken een tijdelijk ijs- en trainingsschema kunnen opstellen. Vanzelfsprekend hopen we dat het deze keer ook echt bij die 3 weken zal blijven.

Voor het tijdelijke schema zie de nieuwsbrief van 1 december 2021.