Week van de Scheidsrechter

PublicRelationsAlcmaria Flames, Scheidsrechters

Afgelopen week was het de week van de scheidsrechter. Helaas is dit bij onze vereniging stilletjes voorbij gegaan.

Scheidsrechters zorgen ervoor dat wedstrijden op een sportieve manier en volgens de regels verlopen. Hierdoor kun jij lekker spelen. Iedere speler, coach, ouder en publiek weten dat natuurlijk wel, maar staan daar vaak niet bij stil.

IJshockey Nederland doet ook mee aan de Week van de Scheidsrechter. Want, ook al zou het eigenlijk heel normaal moeten zijn dat alle sporters de inzet van scheidsrechters en officials waarderen, een beetje extra aandacht voor wat zij allemaal voor hun sport doen is nog steeds op zijn plaats.

Dus denk in het vervolg aan ze als je je weer eens opwindt over een beslissing van hun.