U-11 Dag IJshockey Nederland in Tilburg

WebmasterJunioren, Opendag, Special Skills, U-11

Ieder jaar op de 1e zater­dag van novem­ber organ­is­eert IJshockey Nederland de U10-dag. Helaas werd in 2020 deze mooie dag overgeslagen van­wege de coro­n­a­pan­demie. IJshockey Nederland is blij dat dit jaar deze fan­tastis­che dag weer kan worden georgan­is­eerd, maar nu als U11-dag voor kinderen geboren in 2011 en 2012. Tij­dens deze dag trainen en spe­len kinderen met elka­ar en tegen elka­ar. Een prachtige dag met veel speelplezi­er en FUN.

Datum : zaterdag 6 november 2021

Locatie : IJssportcentrum Tilburg
Stappegoorweg 3 – 5022 DA Tilburg

Programma:
12:00 uur aanmelden
12:45 tot 14:00 uur ijstraining
14:15 tot 18:00 uur wedstrijden (gemengde teams spelen in toernooivorm)

Eigen bijdrage : € 29,50 (dit bedrag is inclusief lunchpakket en een super gave cap).

De spelers dienen hun volledige uitrusting inclusief sticks mee te nemen.

De ijsbaan wordt tijdens de training opgedeeld in verschillende trainingsstations. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches en coaches in opleiding. Ook zullen nationale talententeamcoaches van de U12 aanwezig zijn.

Je kunt je hiervoor opgeven via de website van IJshockey Nederland. Dit is de link hiervoor.