Van Clubscheidsrechter naar Bondscheidsrechter

PublicRelationsAlcmaria Flames, Scheidsrechters, Senioren

Eindelijk heeft Mick van Est zijn eerste Eerste Divisie wedstrijd aanwijzing gekregen. Hij mag zaterdag 25 september de Eerste Divisie wedstrijd tussen Amsterdam Tigers en Zoetermeer Panters fluiten als linesman.
Mick is begonnen als speler bij de Senioren en later bij de Senioren 2 verder gegaan. Mick had interesse in het leiden van wedstrijden. De referee coach Aschwin Van Loon heeft hem onder zijn hoede genomen. Mick heeft de afgelopen jaren hard gewerkt en heeft zich opgewerkt van de U14 naar de U17. Nadat hij door de referee coach was voorgedragen om eens door andere referee coaches te worden bekeken en beoordeeld is hij vorig jaar begonnen als bondsscheidsrechter.

Gefeliciteerd Mick !!

P.S. Als jullie Mick in actie willen zien. De wedstrijd is in Amsterdam en begint om 18:00 uur.