Flames U-12 spelen tegen Capitals U-12

PublicRelationsAlcmaria Flames, Opendag, U-13Leave a Comment

Op zondag 14 oktober speelden de U-12 tegen de Leeuwarden Capitial U-12. Alhoewel dit een vriendschappelijke wedstrijd was, werd er gestreden alsof het de laatste wedstrijd was in een best-of-seven-serie om het landskampioenschap. Het was een gelijk opgaande strijd waarbij dan weer de Flames voorstonden en dan weer de Capitals. Uiteindelijk kwamen de Flames als winnaars uit de bus. Dit werd natuurlijk groots gevierd door spelers, begeleiding en ouders.

Achteraf werd natuurlijk Leeuwarden Capitals bedankt voor de leuke, spannende, sportieve en vooral leerzame wedstrijd die beide hebben gespeeld. Leeuwarden bedankt!!

Dit hele fenomeen is vastgelegd op de gevoelige plaat. Met dank aan Marc Bechthold.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties