Uitnodiging De Meent

PublicRelationsNieuws

Langzaam komt de einddatum in zicht waarop de grootscheepse renovatie van de ijsbaan voltooid dient te zijn. Na alle sloopwerkzaamheden en de opbouwfase van de afgelopen maanden, zal op woensdag 29 augustus het beton op de 400-meterbaan worden gestort. Een kroon op het werk van het prestigieuze verbouwproject van de ijsbaan!

Spectaculaire betonstort bij De Meent Bauerfeind!!

Om 06.00 uur ‘s ochtends zal de eerste van de in totaal 90 betonwagens vanaf de betoncentrale bij De Meent Bauerfeind arriveren. Aangezien het beton in een continue stroom dient te worden gestort, zullen de wagens aaneensluitend af en aan rijden. Dit zal naar schatting 9 uur duren en vraagt om een perfecte timing van de betoncentrale, de verkeersregelaars en de ploeg die het storten begeleidt.

Wie zin heeft om dit project vanaf de tribune te bekijken, is van harte welkom! U heeft toegang via de hoofdingang van De Meent Bauerfeind. De deur opent om 06.00 uur. De werkzaamheden zijn rond 15.00 uur afgerond.

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren bij het parkeerterrein voor McDonalds.

Tot de 29e!