Ron Berteling is 60!!

VoorzitterAlcmaria Flames, Publicaties1 Comment

Alcmaria Flames feliciteert Ron Berteling met zijn zestigste verjaardag. Een mooie mijlpaal voor een altijd positieve ijshockeyman. Als vereniging zijn we in onze nopjes dat we deze ijshockey icoon mogen omarmen en van zijn kennis gebruik mogen maken.

Zaterdag 9 september viert hij zijn zestigste verjaardag op de Jaap Edenbaan. De recordinternational speelt een speciale wedstrijd met teams samengesteld uit spelers met wie hij in Amsterdam heeft gespeeld, spelers die hij (mede) heeft opgeleid en een aantal gastspelers. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

Update 1!

Vanavond tijdens de eerste training van het seizoen 2017-2018 is Ron door ons in het zonnetje gezet door middel van een taart geheel in ijshockeystijl. Het was voor iedereen lekker smullen en Ron stond heerlijk te genieten.

 

 

 

 

 

Update 2!

Na de wedstrijd vanafgelopen zaterdag hier het bedantwoordje van Ron.

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Aschwin
Aschwin
10 september 2017 10:18

Hartelijk gefeliciflapTAART