Oliebollentoernooi & Vriendenloterij

PublicRelationsAlcmaria Flames, Nieuws, Special Skills

Vrijdag 20 december gaan we niet trainen, maar organiseren we een toernooi. Dit wordt een mix toernooi voor alle leden van de Alcmaria Flames. We zullen verschillende teams maken waar jong en oud door elkaar heen speelt. Iedereen is welkom, zowel de beginner als de meer gevorderde en jong en oud. Het is de bedoeling dat we er een gezellige avond van maken. Het begint om 17:00 uur en het is de bedoeling dat het om 21:00 uur afgelopen is.
We gaan er vanuit dat iedereen meedoet. Ben je niet aanwezig, geef dit dan vóór 13 december door aan je teamleider.

Tijdens het jaarlijkse oliebollentoernooi. Voorafgaand daaraan vanaf 16:00 uur, maar ook in de pauzes, bestaat de mogelijkheid geld in te zamelen voor de club door jezelf, vrienden en familie op te geven voor de vriendenloterij. Je maakt daarmee niet alleen kans op fantastische geldprijzen, maar je steunt ook de club. Want van elk betaald lot gaat de helft naar Alcmaria Flames, waarmee we een mooie boost kunnen geven aan de IJshockey Academy. Hoe een en ander in z’n werk gaat lees je via deze link. Een uurtje voor de club en we kunnen weer groeien en professionaliseren. Wie wil dat nou niet!!

Hoe werkt de vriendenloterij?

Wij, als vereniging, hebben al heel lang de wens om nieuw materiaal en equipment voor de IJshockey Academy te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk makkelijker nieuwe leden werven, het aantrekkelijker maken om bij de Flames te komen ijshockey-en en de jaarlijkse stijging van de contributie terugdringen . Daar is geld voor nodig. Om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!

Op 20 december tussen 16:00 en 19:00 uur kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor de Alcmaria Flames Als je meespeelt:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op mooie prijzen.

Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we een “well equipped” IJshockey Academy kunnen realiseren. Help jij ons mee?