Overzicht van documenten

PublicRelationsAlcmaria Flames, Nieuws

Met de veranderingen aan de website zijn er ook een aantal nieuwe documenten toegevoegd.
Kijk een naar de Documenten Pagina.

Hier vindt je naast het Huishoudelijk Regelement en de Gedragsregels die we binnen de Alcmaria Flames hanteren ook de de officiële spelregels zoals ze door de I.I.H.F (International Ice Hockey Federation) zijn opgesteld. Heb je wel eens gekeken op de website van de I.I.H.F? Zo niet klik dan eens op deze link.

Daarnaast vindt je er ook een aantal handige documenten die gebruikt kunnen worden tijdens een wedstrijd voor de Official Scorer. Zo staat er de handleiding voor de Bench Officials, een verkorte handleiding voor het invullen van de wedstrijdsheet. Maar er staat ook een kladwedstrijdsheet zodat de Official Scorer deze kan gebruiken om snel de straffen en doelpunten op te schrijven als de scheidsrechter deze komt doorgeven.

Neem gerust eens een kijkje op deze pagina.