Spelregels voor Ouders en belangstellenden

PublicRelationsAlcmaria Flames, Nieuws, Scheidsrechters, Special Skills

Spelregels zijn belangrijk. Dit omdat het spelletje dan zo eerlijk mogelijk wordt gespeeld voor alle betrokkenen. Iedereen denkt altijd dat er maar 2 teams op het ijs staan voor een wedstrijd, maar helaas er staan weldegenlijk  3 teams op het ijs. Het thuis spelende team, het uitspelende team en de scheidsrechters.

Om meer uitleg te geven wat het 3de team, de scheidsrechters, allemaal doen en rekening mee moeten houden wordt er op vrijdag 11 oktober 2019 een spelregelavond gehouden voor iedereen die belangstelling heeft voor spelregels. Deze avond is met name bedoeld voor ouders en belangstellenden. De clubscheidsrechters en andere scheidsrechters zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Dus graag nodigen we iedereen uit om op vrijdag 11 oktober te komen naar ‘De Meent’. Deze wordt gehouden in de vergaderruimte “Sur Place” (op de 2de verdieping boven de horeca) en start om 17:30 uur.

Hou er wel rekening mee dat je niet in een uurtje klaar zijn.