Diverse competieberichten

PublicRelationsJunioren, U-13, U-15

Doordat er reeds vele wedstrijden zijn gespeeld in de diverse competities, is nu eindelijk duidelijkheid gekomen over de rest van de competitie.

Onze U-14 gaat spelen in de Eerste Divisie. Zij zullen gaan spelen tegen: Eindhoven Kemphanen U14, Nijmegen Devils U14, Tilburg Trappers U14, Zoetermeer Panters U14, UNIS Flyers Heerenveen U14, IJCCL Capitals Leeuwarden U14 & GIJS Groningen U14.

Onze U-12 gaat ook in de Eerste Divisie spelen. Zij zullen als tegenstanders hebben: Red Eagles ‘s-Hertogenbosch U12 , Zoetermeer Panters U12, Eindhoven Kemphanen U12, UNIS Flyers Heerenveen U12, IJCCL Capitals Leeuwarden U12, GIJS Groningen U12 & Leiden Lions U12

Vanaf vandaag is het wedstrijdschema voor zowel de U-12 als de U-14 bekend.

En als laatste gaan onze Aspiranten niet een enkele competitie doen in hun divisie, maar spelen ze een dubbele competitie. Dit schema is reeds gepubliceerd.