Wedstrijdschema U-14, Aspiranten & Senioren is bekend

PublicRelationsAlcmaria Flames, Nieuws, Senioren, U-15

Het Beker wedstrijdschema voor de U-14 Wit en het wedstrijdschema voor de Senioren is bekend. U-14 gaat spelen in de Bekercompetitie Divisie B. Dit houdt in dat zij een ½ competitie (1x uit of thuis) gaan spelen tegen: Hijs Hokij Den Haag U14, Amsterdam Tigers U14, IJCU Dragons Utrecht U14, UNIS Flyers Heerenveen U14, IJCCL Capitals Leeuwarden U14 en GIJS Groningen U14.

De eerste wedstrijd van U14 Wit is reeds op 14 oktober in en tegen Heerenveen.

De Senioren spelen een hele competitie (1x uit en 1x thuis) tegen Zoetermeer Wild Panters, Dordrecht Lions 3, Yeti’s Breda, Red Eagles ‘s-Hertogenbosch M@DS, Midnight Mooners Eindhoven, Hijs Hokij Den Haag Ongetemd, GIJS Groningen 5 en Amsterdam Hockey Dads.

De eerste wedstrijd voor de Senioren is op 7 oktober in en tegen Dordrecht.

*Update 24 september*

Inmiddels is ook het wedstrijdprogramma van de Aspiraten bekend. Zij zullen spelen tegen Blue Mountain Cougars en de Zoetermeer Panters.

De eerste wedstrijd voor de Aspiranten is op 13 oktober in Hoorn tegen de Bleu Mountain Cougars.

Veel succes !!