Het loopt uit de hand!!

PublicRelationsAlcmaria Flames, Nieuws

In juni was er een idee..In augustus was er club…In september lagen er lijnen in het ijs en waren er goals uit Finland gekomen…In oktober was er een Open Dag..In November waren er al 35! kinderen ( jongens EN meisjes!) aan het trainen op de zondagse IJshockeySchool…en nu in december groeit het ijshockey in Alkmaar! Vanochtend trainden er meer dan 40 kinderen onder leiding van Ron Berteling . Dit is waar we met z’n allen op hoopten, een half jaartje geleden…

We kunnen met een hele grote glimlach constateren dat het danig uit hand loopt hier in Alkmaar..
We danken iedereen die hier aan bedraagt; om te beginnen Sportcomplex De Meent , maar vooral de kinderen die vanaf de Open Dag en de eerste training meedoen en ongelooflijk veel vorderingen maken na 6 weken!
Ouders die er iedere zondagochtend staan, de hulptrainers uit Amsterdam en Hoorn, materiaalmannen, scheidsrechters..natuurlijk IJshockey Nederland, Nederlandse IJshockey Bond en IJshockeyclub Capitals Leeuwarden die achter de schermen ons steunen met materiaal, uitrustingen en goede raad…
En…last but zeker not least onze hoofdtrainer Ron Berteling, wiens kennis, ervaring en passie maakt dat ijshockey in de regio Alkmaar de snelst groeiende sport is.
Geen mooier begin dan dit en geen beter bewijs dat ijshockey de mooiste sport ter wereld is.