Alcmaria Flames Oliebollentoernooi gaat door de ?!!

PublicRelationsAlcmaria Flames, Special Skills

Met meer dan ? deelnemers en zeker zoveel toeschouwers kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd 4e Alcmaria Flames Oliebollentoernooi! De kwaliteit van de wedstrijdjes leken net als de kwaliteit van de oliebollen dit jaar weer een nieuw record te hebben bereikt. “Want wat waren ze lekker Pam (moeder van Wolf); zacht van binnen en met een smakelijke, bijna krokante bite!” Hoewel er dit jaar 2x zoveel oliebollen op de tafels stonden als voorgaande jaren waren ze toch in een mum van tijd op, met of zonder poedersuiker.
Afgezien van een kortstondig geluid probleempje, waar de hele Meent trouwens last van had, verliep het toernooi eigenlijk vlekkeloos. Hulde hiervoor aan met name de evenementencommissie, de DJ’s en de onberispelijke toernooi commissaris.

Daarnaast verdienen de indelers van de teams en refs een extra “dikke” duim. Vooral, omdat ze dit jaar voor de verandering in het geheel geen rekening hebben gehouden met de hoeveelheid betaalde steekpenningen, maar volledig random hebben ingedeeld, waardoor het eigenlijk van meet af aan al duidelijk was wie er zou gaan winnen. De uitslag moet dan ook door alle oliebollen met een stevig korreltje poedersuiker genomen worden. En, zo hoort het ook bij een echt oliebollentoernooi; want zeg nou zelf: Met elkaar oliebollen-eten is nog lekkerder als je daarbij ook een beetje kunt klagen over de teamindeling!

Voor de vereniging zelf was het dit jaar zeker een zeer verdienstelijk toernooi. Niet alleen door de extreem hoge horeca-opbrengsten, maar ook door de deelname aan de Vriendenloterij en de lotenverkoop voor toegangskaarten naar het WK IJshockey Vrouwen. De opbrengsten waren boven verwachting en iedereen heeft met een gul kersthart meegedaan, zeker voor de toegangskaarten werden er over de 250 loten verkocht. Begrijpelijk, want zo vaak krijg je niet de kans onze eigen Amy voor het Nedrlands team in actie te zien.

Afijn, door ieders bijdragen hebben de Flames financieel weer een zetje gekregen om professionalisering en groei van de IJshockey Academy verder op te kunnen tuigen. Want groeien door enthousiaste ijshockeyers te maken blijft voor de Alcmaria Flames het recept om de ambities waar te kunnen maken.

Rest mij namens het bestuur alle Flames en sponsoren heerlijke kerstdagen ? te wensen en een aangename jaarwisseling ???.

Tot roaring 2020 en keep the fire  ??? burning

Maurits van Brunschot
Voorzitter